Uttråkad!

Ifall någon undrar vad jag pysslar med så ligger jag här och är uttråkad! Händer typ inget kul här idag i mitt tycke!

På Dogparkourkursen i onsdags var jag dock ALLT annat än uttråkad kan jag lova!!! Matte har knappt återhämtat sig ännu och jag uppförde mig väl kanske liiiiite annorlunda än vad matte önskade...

Själva momenten är säkert trevliga hälsar matte när vi får öva själva här hemma, MEN nu tillsammans med andra hundar och favvobrorsan Elvis var ingen hit!!!

Alex och Elvis går nämligen samma kurs och matte säger att jag var TOTALT ointresserad av henne och det hon försökte visa mig under kurstillfället! Nä men det tycker jag inte är en riktigt rättvis beskrivning, för jag hörde henne minsann sucka och rycka i kopplet och vara vääldigt irriterad i tonen mot mig! Väldigt otrevligt tycker jag!

Att jag istället för att lyssna på henne gnällde och skällde och yla och åla mig och hoppade på matte tycker jag inte man behöver lägga någon större vikt vid! JAG var iallafall rejält trött i huvet efter kursen och inte såhär uttråkad som jag är just nu...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-