Nose Work kursen!Igår hade jag Nose Work kurs igen. Vi var hemma hos en av de andra kursdeltagarna på deras gård och fick öva i massa nya miljöer. Bl.a. fick vi gå i denna superläskiga trapp och sedan stå på ett halt genomskinligt golv. Värsta mentaltestet kan jag lova! Jag har ju haft fobi för trappor som inte har hela steg och är sådär läskigt öppna emellan trappstegen sedan jag gick den där förbaskades valpkursen i Linköping. Så matte var HELT övertygad om att jag skulle totalvägra! GISSA om hon var stolt över mig när jag trippade upp och ner där!!! KOLLA HÄR!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-