Personspår!

Igår var det då kursstart på Personspår och-sök kursen jag ska gå. Igår fokuserade vi på personspår. Jag startade som vanligt med att vara vääääldigt rastlös när man ska vara passiv och sitta och lyssna, som sagt inte min grej. Men sen när jag väl fick börja jobba var jag minsann fokuserad.
Matte skrattade gott åt vad min kursfröken hade skrivit om mig på instagram:

"Den här underbara herren fick mig att stå dubbelvikt och bokstavligen gråta av skratt på jobbet igår. Låt mig förklara. Han brukar inte ha lite myrorna i byxorna, han har inga byxor endast för att de är proppfulla med myror så han själv inte får plats. Han har glädje och entusiasm upp över sina guldfärgade öron, svansen går i ett och få har ett sådant flin. Ljuvlig. Igår gick han sitt första personspår. Och iver och flams byttes till gravallvar! Han tog spåret och löste det superbra. Men med rektorsträng min, bestämda steg och en ytterst spikrak svans. Vid spårslutet blev alla glada, berömde och tjoade. Inte den guldbruna giganten. Han betedde sig som om han inväntade att Svea rikes livgard skulle dyka upp och blåsa honom en fanfar. Som att han just löst Palme mordet. Vår pura glädje kändes genast lite malplace. Ett domstolshandslag kändes mer lämpat. Jag grät av skratt."

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-