Leksaker!

Jag ääälskar ju leksaker! Det är väl inte i alla hem man hittar en orm på tröskeln eller en sköldpadda i soffan, eller en anka i sängen, eller en apa i fåtöljen eller en stackars liten gris inslängd i ett hörn! Hihi rena rama zoo här hemma! Jag går ofta och hämtar en leksak i min leksakslåda och sen försöker jag få någon att leka med mig. Antingen leker de med mig och när vi lekt klart lägger jag bara leksaken någonstans. Eller så leker de inte med mig och då springer jag omkring och leker lite själv och när jag tröttnat på det lägger jag den där jag står. Därav kan de hamna lite överallt! HÄR kan ni se när jag försöker få matte och leka med mig och HÄR kan ni se att efter bus gillar jag myyyys...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-