Kantarelljakt!

Något som är väldans kul är att gå på kantarelljakt med matte. När hon får syn på något gult i skogen så blir hon väldigt fokuserad och börjar liksom smyga fram... Jag blir ju jättenyfiken och smyger efter hack i häl. Jag blir ju inte lika glad över svamparna som matte, men jag tycker det är kul när vi smyger omkring sådär i skogen.

Nu har det gjorts mycket med kantareller till middag här hemma. Kantarellsoppa, smörstekt toast med smörstekta kantareller, purjo och bacon, och idag blev det ugnsomelett med gräddig kantarellstuvning. Vi dogs är ju inte intresserade av svampen, men vi är väldigt intresserade när matte lagar mat, OM utifall att hon kanske tappar något på golvet... 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-