fruktansvärt äckligt!

Något fruktansvärt äcklig liten sak har flyttat hem till oss!!!!!!!!!! Jag flyyyyyyyr så fort han närmar sig! Usch säger jag bara, förstår inte varför de skaffat honom!!!
Så nära som jag är honom på denna bild har jag aldrig varit tidigare! Men här sitter han som tur är instängd i en egen liten bur, annara hade jag ALDRIG suttit kvar där kan jag lova!!! Matte åkte en liten kort tur med oss för att öva Winston att åka bil!!!! Jösses vilken gaphals han är!!! Herreguuuud det slog ju nästan lock för mina öron! Matte säger att jag var en lika stor gaphals när jag skulle lära mig att åka bil, men det tror jag inte ett dugg på!!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln