5 månader!


 Hipp Hipp Hurraaaa, 5 månader idag!!! Jag kan nu titulera mig som rumsren, jag sover oftast hela natten utan att behöva gå ut, men säger i så fall till, jag är ooootroligt kelig och mysig och vill ligga riktigt näääära på natten! Som sagt många plus! Jag är dessutom väldans smart och har i och med det räknat ut hur man öppnar ytterdörren genom att hoppa på handtaget, hur man kommer över grinden inomhus genom att ta ett skutt och sen ååååla sig över, hur man öppnar duschdörren när matte duschar, man bara svischar till med en tass så är den öppen... ;) Från att jag vid 8 veckors ålder knappt ville gå ut och de fick bära ut mig är nu visan tvärtom, nu vill jag ALDRIG gå in!!!! Jag har mycket jakt i mig och letar på varje prommis upp något spår, mycket vaktande också, men inte så konstigt när man har 2 RR storasyskon! ;)  En helt fantastisk liten kille enligt husse och matte <3

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-