10 månader!

I förrgår blev jag minsann 10 månader och jag är minsann slyngel med besked!!! Lyssnar inte, gör som jag själv vill, stöddar mig och matvägrar! Jag äter helt enkelt bara lite när det passar mig. Det är fullt ös på mig hela dagarna och jag springer liksom och letar efter att kunna göra något bus, ända tills maten åker fram! DÅ lägger jag mig!!! Sista månaden har jag ätit dåligt så att såsom matte trodde har jag inte gått upp något i vikt. 38 kilo väger jag fortfarande, men jag har växt nääästan 1 cm till och är nu nästan 67 cm.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-