African Bravehearts valpträff 101031

Söndagen den 31 Oktober så var det dags för "Gudakullens" första valpträff! De små gudomliga valparna har hunnit bli 5 månader gamla och det var så kul att alla var på plats, utom Thani, som nu bor i Danmark och helt enkelt inte fick åka till Sverige ännu p.g.a att rabies vaccinationen inte är klar ännu. Inbjudna till denna träff var även alla

 African Bravehearts hundar från tidigare kullar och även Eros valpar med Helinn -Ultra Aslan valparna som är födda den 18 Dec. 2009.

 

Det var alltså ett stort härligt gäng två och fyrbenta som slöt upp vid Mats & Carolines nyinskaffade "lilla" ställe. En helt fantastisk hästgård med ett alldeles alldeles underbart hus numera kallat " Villa Braveheart".

 

Vi började med att alla valparna fick leka av sig värsta energin. Det var så härligt att se dem tillsammans, och det var emellanåt svårt att hålla reda på vem som var vem, eftersom de är så lika till utseendet allihopa. Efter det gick vi en prommis i den härliga omgivningen med de äldre vovvarna och då fick "bebisarna" vila lite i bilarna.

 

Sen visade Mats upp sin grill-talang och vi fick njuta av grillad korv med bröd, följt av kaffe och bulle.

 

Vi hade en underbar dag tillsammans med alla härliga människor och vovvar! Ett stort Tack till Mats och Caroline som alltid bjuder på sig själva och ser till att alla har kul och trivs.

 

Nedan kan ni se några bilder från dagen. Det blev tyvärr inte många eftersom kameran mest hängde och slängde runt halsen. Det finns liksom inte tid till att fota när man är i så trevligt sällskap, då vill man umgås istället!

 

Återigen Stort Tack till Mats & Caroline!