BIS-3 i Skillingaryd 110618

Här kan vi snacka om en dag att minnas på många sätt och vis! Jag skulle egentligen ha åkt själv på denna utställning och bara ställt Chanel. Kvällen innan när vi satt och pratade här hemma så sa Fredrik att han hade tid att följa med. Han undrade om det inte gick att anmäla Gucci också på plats? Näää, så funkar det inte på hundutställningar svarade jag.

 

Eeeeeeeenvis som han är, så smög han iväg med Gucci och pratade med de som hade hand om utställningen. Tror ni inte han kommer tillbaka med ett nöjt hånflin på läpparna, för att han hade naturligtvis lyckats snacka till sig att få efteranmäla Gucci!!!

 

Hihihi, skrattar bäst som skrattar sist! Han hade nämligen glömt en liiiiiiten detalj.... Just denna att OM nu både Chanel och Gucci skulle få HP, så kunde ju naturligtvis inte jag visa bägge samtidigt! Nöjt sa jag; "jaha nu har du ställt till det så att du kanske måste visa hund!"

Gissa om han såg snopen ut! Detta hade Fredrik naturligtvis INTE tänkt på!

 

Det blev så illa för honom att han fick visa Gucci i ringen! Det är nog första och sista gången jag fick uppleva detta! Nåväl, det här var verkligen Chanel´s dag! Hon gillade domaren och han gillade henne! Gucci kom trea, Elsa kom tvåa och Chanel lyckades nå ända fram till BIS-3!!!

 

Här nedan kan ni se lite bilder.( Några har vi lånat från Elsa) HÄR kan ni läsa Chanel´s kritik och HÄR kan ni läsa Gucci´s!