Tyson & Patron

Första träffen

Patron är en av mina kullbröder. I söndags (7/2-16) på mattes födelsedag begav vi oss mot Nybro för att hälsa på brorsan Patron. Vi hade en jätterolig dag full av bus. De tvåbenta njöt av god lunch, fika och solsken!
Detta kommer vi definitivt att göra om. Som ni förstår var vi inte stilla mer än max 0,001 sekund, så därför blev det inte många bilder denna gång...

Rond två!

Date 2 hade vi igår (27/2). Vi hade växt massor båda två på bara tre veckor, men vi följs åt och är jämnstora. Fullt ös denna gång också och vi har superkul tillsammans. Däremot blev det ÄNNU färre bilder denna gång!!! Även denna träff bjöd på solsken, god lunch, fika och trevligt sällskap! (klicka på bilderna så blir de större!)

Tredje gången gillt!

Igår (10/4) styrde matte och jag åter kosan mot brorsan Patron. Vi har förvisso träffats en gång till sen senast, men då på en liten lekdate hos kennel Hayawani. Den här gången hade våra luriga mattar tänkt ut att förena nytta med nöje, så det var inte bara lek denna gång utan vi var också iväg på ringträning. Behöver jag tala om att vi dogs tycker själva nyttan var överskattad men nöjet hemma hos Patron desto bättre! Patrons matte har en väldans bra förmåga att pricka in soliga dagar så även detta besök kunde vi njuta av solsken, god mat, fika och en massa trevligt prat! Som vanligt är vi svåra att hinna fånga på bild, men några bilder iallafall nedan. Vår första träff hade vi ju jättekul med en gammal handduk. Denna gång hittade vi en gammal handduk igen, så det blev en favorit i repris! Sen några bilder på snyggobrorsan själv också! ( och som vanligt klickar ni på bilden för att den ska bli större)