Chanel, Binah & Sigge

(100919)

 

Idag åkte matte och jag till Sävsjö för att träffa 2 RR-valpar. Matte är jätteglad att hon har hittat kompisar till mig på så nära håll.  Binah som är ett sockersött charmtroll kommer från Damisis kennel och är född 100616. Sigge är en störtcool liten kille som kommer från Roseridge kennel och är född 100608. Vi tre är med andra ord väldigt jämngamla, det skiljer bara ett par veckor mellan oss.

 

Vi hade jätteroligt tillsammans och favoritleksaken var helt klart en trasig liten plastspade, den hade vi ett fasligt sjå att försöka få tag i alla tre. Vädret var inte det bästa och regnskurar kom titt som tätt. Matte tog lite bilder, men kvalitén är ju inte den bästa. Men ni ser ju iallfall att vi har kul!

 

 

 

 

 

101003

 

Idag åkte matte och jag ett par mil utanför Sävsjö för att få träffa Sigge och Binah igen! Vi hade världens tur med vädret som bjöd på solsken! Vi valpar hade både superkul och fick även lite uppfostran av Binah´s mamma Olivia som var med. Matte och de andra tvåbenta hade det supertrevligt och smaskade i sig grillade korvar med bröd!

Här nedan kan ni se några bilder från dagen!

 

 

101017

 

Här är lite bilder från vår valpträff hemma hos oss! Både de tvåbenta och fyrbenta hade det supernajs!

 

(101121)

 

Idag var det dags för valpträff igen, och denna dag träffades vi hemma hos Binah. Det var väl inte världens roligaste väder, men vad gör väl det när man har trevligt sällskap! Matte glömde tyvärr kameran i bilen när vi gick en härlig skogsprommis, så här är bara några bilder tagna inomhus, när de tvåbenta fikade kaffe och våfflor med sylt och grädde! Mumsfillibabba!!!

 

 

(101219)

 

Då har vi återigen haft en alldeles huuuunderbar träff, denna gång hos Sigge med sin matte Gilla och husse Göran.

Vi har ju riktig "vargavinter" här i Småland just nu, så det rådde ingen brist på snö och kyla om vi säger så!

Vi gick först en härligt uppfriskande prommis. På vägen stannade vi till och då bjöd Gilla på glögg och pepparkakor, HUUUR mysigt som helst enligt matte! Sen traskade vi vidare och väl hemma hos Sigge så bara njöt vi alla av att vara inne i deras vaaaaaansinnigt mysiga gamla hus. Matte blir helt såld varje gång vi sätter fotknölarna över tröskeln. Gilla och Göran bor helt idylliskt ute i skogen i ett gammalt typ "Carl Larsson" hus, där de har bevarat all gammaldags charm. Matte är suuuuupersur på sig själv för att hon glömde att föreviga deras hus både invändigt och utvändigt denna fantastiskt vackert vintriga dag! Nåväl.... det går fler tåg!  Vi vovvar fick lite godis inomhus, medans de tvåbenta fullständigt vräääkte i sig någon god paj med ost, skinka ,svamp och till det någon makalööööst god hemgjord chutney. Matte och Petra fick t.o.m med sig lite sån smaskig hem! ( om Gilla läser detta kan jag meddela att den redan är SLUT och gjorde succé hos resten av familjen! = Recept Tack! )

 

Vi hade en urmysig eftermiddag tillsammans! Enda tills vi skulle åka hem!!! Göran skjutsade oss tilbaka till våra bilar som vi hade parkerat ett antal kilometrar längre bort. När vi ska öppna våra bilar så upptäcker Petra att hennes bil-lås har frusit!!! Hon försöker desperat att prova nyckeln i bägge framdörrarna utan framgång! Till slut får hon upp bagageluckan iallafall... MEN hon åker denna dag INTE i en kombibil, utan en sån där halvkombi typ, med bagage. Det slutar med att Petras hundar Binah och Ambi sitter inknökta där medans matte får putta på Petra i baken för att hon ska försöka kravla sig över nackstöden för att ta sig till baksätet. En liten extra puff från matte och hon var i land och kunde krypa fram i framsätet!

 

Efter detta trodde vi det var frid och fröjd och vinkade glatt farväl av Göran... ända tills vi mötter vääärsta stoooora timmerbilen!!!

Vägen var nämligen så smal så det var störtomöjligt att möta ens en vanlig bil, ååå tänk er nu när vi snackar timmerbil!!!

Det var bara för matte och Petra och Göran att snällt backa i flera kilometer!!! Snacka om maaaardröm för matte som hatar att backa!!! På något jävla vänster så lyckades hon klara av det, och vi kom till slut hem !

 

Vi tackar alla inblandande för en fantastiskt rolig, härlig och fartfylld dag med spännande , oanade inslag!

Kraaaam

Träff hos mig! 110213

Ungdomsträff kan man säga den 13/2 -2011

 

Satan i gatan vad kul vi hade faktiskt! Tyvääääär så snackade matte mest så det blev inga bilder tagna knappt!

Ett par futtiga bilder kan ni se nedan , plus ett par små filmer!

MEN KUL VAR DET!!!