Här kommer en hälsning från Chanels flock och familj... Sov Gott nu vår älskade vackraste prinsessa... Nu får du lugn och ro och kan slappna av...och förhoppningsvis har du redan stött på Santos där på änglafälten...Vi ses igen vårt lilla älskade  hjärta och mattes frimärke... <3

Läs hela inlägget »

Alla vi tre brudar både tvåbenta som fyrbenta tror jag har sett fram emot det här litegrann nu.... någon kväll i lugn och ro och i mysighetens tecken med tända ljus, filtar, pizza OCH EN JÄDRANS MASSA GODIS!!!!
Husse och Tyson har åkt till Stockholm så vi har lite "semester" från det manliga släktet! ;)

Läs hela inlägget »

Matte är ju liksom lite sån här curlingmorsa kan man säga. Nu när vi dogs gillade den gamla hundsängen som hon ställde på baksidan så tyckte hon den var i för dåligt skick! Rostig och ojämn och vinglig i benen hade den blivit... så matte beställde naturligtvis en ny!!! Vi dogs deltog i uppackandet. Den som var först på plats att prova den färdigmonterade sängen var lillebrorsan. Jaja, men låt han ligga på sängen dårå, vi brudar är ju supernöjda om vi får ha trappen för oss själva!!!

Läs hela inlägget »

Kan bara säga att den här veckan har vi haft helt galen högsommarvärme! Idag 15 september visade termometern 27 grader i skuggan!!!

När det är så varmt orkar man inte göra många knop på dagen, utan man vaknar liksom till liv lite senare på kvällskvisten. Underbara kvällar här på baksidan har både tvåbenta och fyrbenta haft nu. Ryktas om grillning imorgon kväll, för sen verkar temperaturen falla till mer normala grader...

Läs hela inlägget »

Titta så nöjd Guccan är bara för att hon knep platsen på sängen först!!!
 

Läs hela inlägget »

Jo Tack jag vet att de flesta RR:s gillar att ligga nääära och gärna på varann och i en hög! MEN sån är inte jag! Nope! Jag vill ha min space liksom och tycker inte om när någon vill ligga för nära mig. Däremot någon gång emellanåt kan jag tycka det är myyysigt när jag får använda storasyrran som kudde....
 

Läs hela inlägget »

Jahaja, nu ska tydligen jag vara en kanal för dagens boktips???

Jag kan ju börja med att säga att jag känner varken den dära Håkan Nesser eller hans hund Norton! Men om man får tro matte var det en mycket roande läsning.

Två små utdrag från boken som matte tydligen tyckte var vaaansinnigt roligt...

"Döm om min förvåning när jag en dag fick en kusin. Det var en fjantig liten valp som påminde mer om en fyrbent höna än en hund : smutsvit, fluffig, hårig, ivrig på gränsen till hysterisk, virrig, glosögd och totalt ofilosofisk. En tiondel av min vikt ungefär när jag först träffade honom, ja herregud, det var svårt att förstå vad man skulle ha honom till. Han hette Melwin, bara det, och hans vårdnadshavare var släkt med mina på något vis. I rakt nedstigande led, som jag tror det heter, det var därför jag var tvungen att umgås med den fyrbenta hönan. Ras? Frågar vän av ordning . Ingen alls; troligen sammansatt av reservdelar som blivit över . "

"En gång blev jag biten av en pudel, jag hoppas mina förfäder inte läser det här.
Riktiga lejonhundar använder pudlar till att göra rent öronen med. "

 

Avslutningsvis meddelar matte att den där Norton var en betyyydligt lugnare variant av RR än någon av oss tre! Men fortfarande en mycket roande filosof...
 

Läs hela inlägget »

Ja tänk så fort sommaren går! Men om nu SMHI har rätt så kommer vi ha fint väder hela dennas vecka! Inga dopp i plurret för mig, det kan de där Djungelkatterna syssla med!
 

Läs hela inlägget »

Nu är vi verkligen Tripp, Trapp ,Trull!!!
 

Läs hela inlägget »

Man kan nog lugnt säga att trappan på baksidan har blivit väldigt populär! Matte har köpt en ny stor fäll dit och sen har hon lagt en gammal liten bakom dörren.l På så sätt kan vi alla tre få plats! Även om vi alla tre helst vill ha trappen helt själv!

Läs hela inlägget »

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv