Winston

Fullständigt namn: Djungelkattens Wowridged Winston

Född: 2017-10-10

Uppfödare: Ann-Marie Hilding, Djungelkattens kennel

Föräldrar:
Multich Kulima Umar
Ulon-Hills Lea The First Alfa

Syskon: Jag är född i en stor kull med 13 valpar!  8 hanar och 5 tikar, alla korrekta.

Smeknamn: Lillplutten, Winnie, Gullefjun, Lilleman, Norpan Lejonhjärta, Sötnöten, Scooby-Doo...

Höjd: 67cm

Vikt: 42kg

Hd: A

Ed: 1

BPH: Aneby BK 190908
Beskrivare: Susanne Thorn
Läs mer HÄR!

Meriter: Har blivit  BIS-1 valp på inoff. utställning!!!!!!!

Kurser vi har gått: Viltspårkurs,personspårkurs, ringträning, Blodspår som berikning, en helgkurs med Henrik Nyberg.

Egenskaper:  Vid 22 månaders ålder beskriver matte mig så här:
Winston är en glad prick, full av fart och fläkt. Han är som en virvelvind och ibland hinner man inte med i vändningarna!

Winston är väldigt social, den socialaste RR vi har haft faktiskt och välkomnar alla intensivt med viftande svans.

Han har nog minst vakt i sig av de RR vi har haft. I dagsläget kan det ju bero på att storebror Tyson vaktar för bägge två!!!

Winston är också den RR som har mest jaktlust av de vi haft. Han har en näsa som vittrar dofter snabbare än man hinner blinka!

Han äääälskar att få använda sin nos och är mycket duktig på både personspår och viltspår.

Han är en snygg kille, men vääääldigt lite utställd, då han tyvärr inte tycker om att åka bil. Därav utsätter vi inte honom för några längre resor i onödan...

Han har många likheter med vår älskade gamla Gucci... Han hoppar upp och sitter i stolar, han ställer sig på bord, han hoppar upp med frambenen på köksbänkar...Peppar peppar, så har han inte hoppat över gärdsgården ännu så som Guccan gjorde!!!

Han älskar leksaker! Särskilt pipleksaker!  Sånna där kanin eller fårskinn i ett dragband är också poppis! Bäst av allt är tåliga kvalitetsleksaker som tål hårda tag och skulle den dessutom pipa blir det 10 poäng!

Han är mycket uppmärksam och signalkänslig och läser av situationer snabbt. Han är intensiv och kommer ofta med en leksak i mun och buffar på mig och inbjuder till lek!

En rolig sak är att varje morgon när husse vaknar börjar han med att kolla av telefonen i sängen. Ibland kanske han somnar om en stund, ibland går upp och kissar på toaletten och lägger sig ibland igen, vissa morgnar blir det lite hundmys. Oavsett vilka saker husse gör på morgnen så är SIGNALEN för Winston när det är dags att gå upp och få gå morgonprommis när husse sträcker sig efter sina glasögon som ligger på nattduksbordet eller fönsterbrädan, DÅ flyger han som ett skott ur sängen och ställer sig vid sovrumsdörren för att få gå ut!!!

Winston är en hussegris lika mycket som Tyson är en mattegris. När husse varit iväg och jobbat några dagar och kommer hem igen , DÅ håller sig Winston nära husse heeela tiden för att se till att han inte försvinner igen!!!

När han går ner i varv är han ooootroligt mysig och kelig! Ja han är nog faktiskt keligast av alla de RR vi har haft. Han ligger på natten i våran säng såååååå nära tätt tryckt intill våra kroppar. Ibland liksom kommer han krypandes och ålar sig upp och lägger sig raklång och borrar in huvudet på min eller husses axel och bara myser och kurar in sig, sååååå gosigt!!!