Följ oss även på instagram!

Där heter vi också "foreverridgeback" och där kan ni se alla våra inlägg!

Ena sekunden så söt och oskyldig… och nästa sekund uppe på bordet! RR i ett nötskal!🤪
Mormors lilla vattenodjur!!!😘
Winston 🥰
Lite sugen på att få smaka!!!😋😋😋
Tyson & Winston!🥰
Winston!🥰
Vår "lilla 48 kilos kille" gillar att knö in sig ordentligt!🥰
Den ena är ju mer lekfull än den andra...🤣
Tyson på prommis med lilla storebror!!!🥰
Pöss på dej!❤️
KURSEN ÄR FULLBOKAD!!! ( anmäl dig på reservplats om du vill). Nu är det dags för mig i min utbildning till hundpsykolog att hålla en Hundmöteskurs! Den kommer att starta mot slutet av april och kommer endast ha 4-6 hundar. Allt för att vi ska ge hundarna lyckade hundmöten vare sig din hund är för glad, rädd eller arg. Jag har inte spikat datum ännu, men Välkommen att pm:a mig din intresseanmälan, och skriv gärna där om du föredrar vardagskvällar eller helg. Turordning gäller. Jag kommer ta ett projektkurspris på 450 kr ( istället för 900kr), då jag fortfarande är under utbildning! Varmt Välkomna!
Lille W!😊
Tyson ❤️
Winston ”The Toy Butcher” Olofsson!!!😂
Trevlig Helg!!!🤩
Vilka vårkänslor!!!👍🤩☀️👌
Spanarn!😘
Tydligen haft en tuff dag!😘
Snöröj!!!😜
Vadå konstig sovstil? Inget konstig alls hälsar Winston!😘
Nu är det dags för mig att i min Hundpsykologutbildning på Hundens Hus att ta mig an projekthundar! Har ni något problem ni skulle vilja ha hjälp med, har ni nu ett ypperligt tillfälle att få hjälp av mig och med lärarledd erfaren hundpsykolog som hela tiden är med i vår utveckling och coachar. Jag söker en stressad, en rädd och en aggressiv hund. Många beteenden går in i varann, så berätta vad just du vill ha hjälp med! Varmt Välkomna att höra av Er vid intresse så berättar jag mer! Pm.a mig, maila eller ring!
Jag är denna helg i Sthlm på hundpsykologutbildningen på Hundens Hus. Man hinner bara åka hemifrån, så saknar man dom enormt!!!🥰