Vi har riktigt roligt röj brorsan och jag emellanåt.Problemet är att det går så fort så det blir suddiga mobilbilder. KOLLA HÄR istället!!!
 

Läs hela inlägget »

Brorsan och jag kan vara riktigt mysiga tillsammans också emellanåt!

Läs hela inlägget »

Syrran och jag har varit själva hemma med matte några dagar när Winston har varit med husse i Sälen. Både Guccan, jag och matte har myyyyyst ordentligt!!!
 

Läs hela inlägget »

Påfyllt med lite nya bilder HÄR!!!
 

Läs hela inlägget »

Idag är ingen vanlig dag, idag är nämligen min 3-årsdag!!! Matte och husse tycker jag är en otroligt snäll, fin och gooooo nallebjörn!!! Jag förväntar mig naturligtvis en megastoooor födelsedagsfest ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Läs hela inlägget »

Vad sägs om några Olofssonselfies!

Läs hela inlägget »

Matte har varit med mig i Sthlm några dagar, det blev mycket soffmys och mycket trädpinkande! Jösses vilket jobb att pinka in sitt revir där!!!

Läs hela inlägget »

Matte säger att jag är en otroligt snäll kille! Jag har ju tyvärr just nu problem med en örsnibb som jag har skakat upp och som inte vill läka ordentligt. Så det har testats både den ena och den andra salvan, krämen, gelen, veterinärbesök, laserbehandling och jag är lika snäll och tålmodig vid alla olika behandlingar. Nu hoppas vi bara att det kan läka snart också!

Läs hela inlägget »

Matte tycker tydligen att jag är vansinnigt söt när jag sover. Ibland sitter hon bara och tittar på mig och sen är hon ju tvungen att pussa lite på mig sen också eftersom jag är sååååå sööööööt!

Läs hela inlägget »

Matte tycker att jag bara blir snyggare och snyggare ju äldre jag blir!!!

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

Arkiv