Igår kväll hade vi Väääääärldens Bästa Kväll!!! Vi var och hälsade på bästa brudarna, Maja och Chilla!!!! HÄR kan ni se fler bilder och filmer!!!

Läs hela inlägget »

Idag har vi grabbar fått gå lite viltspår här hemma.

Läs hela inlägget »

Matte tycker att jag är en riktigt stilig kille!

Läs hela inlägget »

Matte blev väl inte superglad när jag pissade ner hennes kruka! Jaja, men jag gillar helt enkelt inte röda pelargoner!!! ;)

Läs hela inlägget »

Idag fyller jag 4 år! Hurra för mig! Matte är så stolt och nöjd över den fantastiska kille jag har blivit! Snygg, snäll, go, mysig, rolig, kelig, aktiv, lyhörd, följsam, ja hon kan fortsätta, men kontentan av det hela är att jag är alldeles alldeles Uuuuuuuuuuuuuuuunderbaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Läs hela inlägget »

Jodå matte är hemma igen från Rhodos, och det har hon varit i över en vecka, men hon har så många projekt på G just nu så tiden räcker inte riktigt till!

Nedan kan ni se några bilder på det handgjorda läderhalsbandet och kopplet hon köpte på Rhodos. Väldigt snyggt! Brorsan fick naturligtvis också en uppsättning!

Läs hela inlägget »

Jaha här sitter jag och tittar på matte lite extra kärleksfullt, för hon och Alexandra ska tydligen åka till Rhodos en vecka på semester! INTE OK om ni frågar mig!!!

Läs hela inlägget »

Matte kom helt plötsligt på att det är för tusan jättelänge sen hon uppdaterade fakta om mig! Nu har hon kommit till skott! LÄS MER HÄR!!! Läs speciellt under egenskaper!!!

Läs hela inlägget »

Winston är mycket mer framfusig och fräck!!! Kolla bara på dessa bilder, jag står snällt en liten bit ifrån och kollar. Winston vräker sig fram och trycker in hela huvudet så han ser helt galen ut!!! KORV står stämplat i pannan på honom! Giiivetvis får vi alltid smaka en liten bit. Men bara för att han står närmare korven får han inte korv först! Nej, nej! JAG får alltid först! Och vi får inte korven vid köksbänken! Utan först ska vi sitta fint!

Läs hela inlägget »

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Arkiv